top of page
tjanster-inv-tapet.png
tjanster-fargs.png
Invändigt måleri

Vi åtar oss alla tänkbara invändiga uppdrag allt ifrån enskilda rum till hela lägenheter, hus, trapphus, kontor, affärslokaler eller lagerlokaler. Och vi målar allt från golv till tak oavsett om det är frågan om renovering eller nyproduktion.

Utvändigt måleri

Vi målar gärna ditt hus även på utsidan och utvändigt riktar vi in oss på att måla villor och egna hem men vi kan även hjälpa er om bostadsrättsföreningen behöver fräschas upp. Vi målar allt från fasader, vindskivor, fönster, foder, hängrännor och stuprör och på alla typer av underlag.  

 

Vi använder oss alltid av systemmålning när vi målar om ditt hus. Systemmålning är en garanti för att de produkter som används kommer från samma leverantör och fungerar så optimalt som möjligt tillsammans, något som garanterar ett hållbart resultat på längre sikt.

Dekorationsmåleri

Om du vill ha något speciellt målat så kan vi hjälpa till med det. Vi har lång erfarenhet och bred kompetens på olika typer av dekorationsmåleri.

Allt från traditionellt klassiskt dekorationsmåleri som ådring och marmorering, lasering och patinering

till det mer moderna dekorationsmåleriet till exempel olika väggmålningstekniker med lasyrer

och kalkbaserade produkter för att skapa olika spännande ytor och uttryck. Vi handmålar och dekorerar även väggar och möbler.

Kontakta oss gärna så diskuterar vi igenom vad ni vill uppnå och ser om vi kan komma på något spännande tillsammans. Hos oss på Måleribyrån gillar vi kreativitet och vi ser möjligheter istället för hinder. Vår policy är att inget är omöjligt, det mesta går att lösa.

Färgsättning

Behöver ni hjälp med att välja kulör eller vill ha hjälp med att få till det där lilla extra så hjälper vi till med det. Prata gärna med vår diplomerade färgsättare som har kompetens för interiör färgsättning och exteriör färgsättning småhus. Det kan vara en bra lösning när man känner att man kört fast och har svårt för att ta det där avgörande beslutet.

 

Utvändig färgsättning är både svårt och kan bli kostsamt om man skulle ångra sig. Det är mycket att ta hänsyn till innan man bestämmer sig. Ett tips är att vi målar upp ett färgprov innan vi kör igång.

bottom of page